Fått mina t-shirtar! :D Uppdatering av helgen!

Wihooo! Idag fick jag mina t-shirtar från threadless! Över en månad sen jag beställde dem.
Men nu är dem här!
Det viktigaste var ju att jag fick dem innan Norge. Är så himla nöjd med dem!

Nu kommer en uppdatering av helgen. Som alltid. Men jag hinner inte sitta och skriva här på helgerna det är ju då allt händer! :) Så skriver nu.

Fredag:
Jenny från Kalmar kom hit! :) Vi satt och pratade i flera timmar tills vi kom på att vi båda bara hade ätit frukost och var jättehungriga så vi bestämde oss för att gå och käka rollopizza som är nån ny grej på en pizzeria som innebär att det är ost i pizzakanten. Det var asgott! Och man blev sjukt mätt efteråt. Så vi satt och hade paltkoma ett bra tag innan vi orkade bege oss iväg igen. Vi gick till Anna där Albin och Jin redan var. Där bakade vi bullar och gjorde blåbärspaj. Och eftersom vi inte hade någon pensel att pensla bullarn med så fick jag "klappa på bullarna" ( ska helst sägas med äcklig gubbröst. haha) Jin var inte så värst glad i bullarna eftersom Anna och Albin tyckte att det skulle vara mycket kladd i bullarna så Albin hade gjort en sats med bulldeg och 3 dubblat bullkletet :P haha Så dem var väldigt söta.
Till bullarna och pajen såg vi "lock stock and two smoking barrels" som jag verkligen trodde att jag hade sett! Jag var helt säker på det.. men det hade jag ju inte :S Bra var den iaf.

pizza

 

GO PIZZA *tummarna upp* (Den var till dig Stella ;P)

 

bullar och paj!

 

Bullar och paj!

 

jenny

Jenny!

Lördag:
Idag var det väldigt lugnt till en början. Vi kollade på "Corps bride" och efter den bestämde vi att vi skulle göra grönsakspaj. Men den tog ungefär 1 och en halv timme att göra så när vi väl skulle äta så blev det jättestressigt eftersom vi skulle vara hos Lellen innan halv 8. Så vi fick slänga i oss maten och sen göra iordning oss fort. Jag behöver verkligen en ny plattång så att mitt hår blir platt istället för att.. ja.. inget händer... 
Vi gick till Fridhem och kom dit en kvart innan vi skulle vara där så det var ju bra.
Det skulle nämligen bli överraskningsfest för Therezia. Men efter en stund fick jag mensvärk.. inte alls skoj.. men jag fick en tablett så det försvann men istället fick jag huvudvärk...?! Så vi stannade bara till kanske 23 fast inte bara för min huvudvärk. Jenny ville stanna en stund till och Chralle hade lovat henne att följa henne hem vilket han sen inte gjorde för att hon sa att han inte skulle?! Vilket jag tyckte var lite dumt eftersom klockan var 12 på en lördagkväll och det tar ca 30min att gå hem från Fridhem.. men hon klarade sig hem till oss som tur var.
När jag och Olle kom hem satte vi oss och såg "pojken i den randiga pyjamasen" den var bra! Stark!

Söndag:
Jenny åkte vid 15.32. Jag och Olle kollade på "fear and loathing in las vegas" som jag inte sett innan. Den var sjuk men bra. Och meningen var ju att den skulle vara sjuk eftersom dem knarkar hela tiden så.
Mitt i filmen ringde Martin som bor i huset brevid vårat och frågade om vi ville komma över till honom och äta ananaspaj och se på film. Så vi sa att vi skulle se klart den vi såg på och sen komma över.
Men när filmen var slut och vi gjorde oss iordning för att gå över till Martin så började våra grannar bråka. Och då menar jag inte småtjaffs utan illvrål! Eller tjejen vrålade och killen pratade. Men herregud. Lät som om dem var i våran lägenhet! Hon skrek och kastade saker omkring sig inne i lägenheten. Jätteotäckt!
Sen gick de ut i trapphuset och hon skrek och det lät som om något eller NÅGON blev kastad ner för trapporna!
Lät som nåt svartsjukedrama... men vet inte. Sen blev det tyst så jag vet inte om dem gick ut utanför. Så jag och Olle gick ut i trapphuset eftersom vi skulle till Martin. Grannarnas dörr stod öppen och det var en katt där inne. Stackars katt.. måste varit livrädd. När vi öppnade porten så fick jag en ficklampa i ögonen och en stor polis sa:
Vad håller ni på med egentligen?!
Jag bara: EH! Inget! (haha)
Och Olle sa: Vi ska till en kompis och kolla film.
Polisen: Jaha.. så det är inte ni som ringt?
Men det var det ju inte... men vi sa att vi var grannar och sa vart grannarna bodde och att dörrn var öppen.

Alltså jag blir så nervös av sånt här! Och det här är inte första gången dem bråkar. Och det har varit andra som bråkat i huset med. I lördags var det fest någon våning under oss och då var det nån tjej som skrek och slog i dörren. Och det är ju så sjukt lyhört.. Usch..
När vi skulle gå tillbaka fick jag ont i magen.. tänk om det skulle vara blod i trapphuset?
Tänk om nån faktiskt hade skadat någon?
Men som tur var så var det inget blod och grannarnas dörr var stängd.

//Ronja

ananaspaj

Ananaspaj! Muumms!




Här är trycken på mina t-shirts! :D

bird

dolls

home
Den mörka.

fetto

Den här är min favorit! Skrattade så när jag såg den här! :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0